Darts accessoires

Om het darten nog een stuk leuker te maken. En het darten meer beleving te geven. Zijn er speciale darts accessoires te koop. Darts accessoires zorgen er voor, om naast het dartbord en de dartpijlen, je dartruimte nog professioneler en sfeervoller te maken. Hieronder enkele darts accessoires, die te koop zijn. En die je kunt gebruiken in je dartruimte.

Darts verlichting

De belangrijkste darts accessoire in je dartruimte, naast het eerder genoemde dartbord en de dartpijlen, is de verlichting. In het donker zal het erg moeilijk worden om te darten. Laat staan dartpijlen gericht in het dartbord te gooien. Daardoor is het belangrijk dat je verlichting hebt hangen in je dartruimte. Één of meerdere lampen boven het dartbord zijn vaak al genoeg om op een normale manier te kunnen darten.

Darts scorebord

Mocht je gebruik maken van een normaal dartbord of eventueel van een kinder dartbord, en dus niet van een elektrisch dartbord. Dan is het fijn om een scorebord naast je dartbord te hebben hangen. Op zo’n scorebord kun je namelijk makkelijk de score van jezelf en van je tegenstander bijhouden. Een scorebord als darts accessoire is zeer handig, maar daarbij kunnen rekenen is een vereisten om het goed te gebruiken.